Cautare

589 de rezultate pentru "raducanu ana" (4.52 secunde)
Deocamdata, de agentie se ocupa directorul interimar, Ana Dancea. La Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, situatia este la fel de nelalocul ei:
Titlul de politist al anului 2008 a fost acordat agentei de politie Ana Cristina Tacea, din cadrul Politiei Municipiului Calafat, care, pe 17 februarie 2009, a reusit sa-l prinda singura pe cel care jefuise o sala de jocuri din Calafat.
"Ne pregatim de sezon estival, am vazut ca si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, face acelasi lucru, l-am vazut zilele trecute prezentandu-i consilierului ministrului Turismului, Ana Maria Topoliceanu, statiunile", a mai spus Paul Foleanu.
Membrii Familiei Regale, Regele Mihai, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu, s-au aflat, timp de doua zile, la Iasi, cu ocazia Sarbatorilor de Paste.
"Voi avea inca o fetita, sotia se gandeste sa ii punem numele de Ana Tereza", a spus Ovidiu Brailoiu. Cealalta fetita a edilului se numeste Patricia.
Judecatorii din tara au cerut convocarea Adunarilor Generale ale magistratilor pentru a decide revocarea a trei membri CSM alesi din partea tribunalelor si judecatoriilor, respectiv Ana Labus, Florica Bejinaru si Alexandrina Radulescu, au declarat surse din magistratura.
Oamenii sunt interesati, vin si isi depun CV-urile", a spus Ana Maria Niculescu, purtatoarea de cuvant a AJOFM Gorj. Locurile de munca vacante pentru aceasta saptamana in statele Spatiului Economic European (SEE) sunt:
La Departamentul de socio-umane, alternative educationale si invatamant particular, din cadrul ISJ Dolj, a fost desemnata Nicoleta Oprica - profesoara la CN "Fratii Buzesti", iar inspector scolar de spaniola si franceza va fi Ana Melchian - profesoara in "George Bibescu".
Elena Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Iacob-Ridzi, Magda Bistriceanu, Mioara Mantale, Ana Birchall. Mai nou, au aparut alte doua nume pe firmament:
Ana Adriana Saftoiu (n. 11 septembrie 1967, Dej, judetul Cluj), in prezent deputat PNL, este de profesie ziarista. A detinut functia de consilier prezidential si purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei, Traian Basescu in perioada decembrie 2004 - martie 2007.
Biroul Judetean interimar al TNL este completat de Ionel Dia, Marian Samoila, Sergiu Bratulescu, George Nicolae, Raluca Carsic, Gabriel Iorga, Viorel Teliceanu, Aurelian Balauta, Marius Zaganeanu si Ana Bumbaru.
Comisia de ancheta ar fi trebuit sa-i audieze pe secretarul general al MT, Gheorghe Nastasia, directorul Directiei de Dezvoltare Turistica, Octavian Arsene, si directorul Directiei de Comunicare, Ana-Maria Toma.
"O tanara familie, cu un copil, Alexandru, de doi ani si jumatate si cu Ana-Maria de sase luni de zile ne-am trezit, pur si simplu, intr-un occident teribil, expusi acestei mari democratii.
Regele Mihai I, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu vor petrece Anul Nou la castelul de la Savarsin, unde raman pana pe 3 ianuarie.
Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Ion Vasile, Ion Stan, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Iancu, Nicusor Constantinescu sau Ana Birchall.Dintre apropiatii lui Ponta au fost alesi vicepresedinti doar Titus Corlatean, Valeriu Zgonea, Robert Negoita.Primii dezertori din era PontaIn ciuda repetatelor apeluri la unitate, ieri s-au inregistrat si primele dezertari din partid.
Directoarea Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu, a fost partenera de afaceri cu ministrul dezvoltarii regionale. Cam asta fac si Videanu, Berceanu si Blaga.
Nu poate sa impiedice o dezbatere a motiunii, pot doar sa o respinga prin vot". El a comparat-o pe Anastase cu Ana Pauker.
Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Publicatia a descoperit ca in afacerile de selectie si plasare a fortelor de munca a fost la un moment dat implicata insasi mama lui Nelu Ioan Botis, Ana Botis.
Din Anglia a anuntat guvernul de intentia sa de a se casatori cu Regina Ana. Guvernul nu i-a acordat permisiunea pentru a-l face sa renunte la intoarcere.
google-analytics.com